Σελίδες

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Το σταυροδρόμι των ψυχών της Χρυσηίδας Δημουλίδου

"Το σταυροδρόμι των ψυχών" της Χρυσηίδας Δημουλίδου. Ένα μυθιστόρημα που κινείται στο χώρο του μεταφυσικού αισθηματικού θρίλερ και που καθηλώνει τον αναγνώστη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Από το πρώτο κιόλας κεφάλαιο σου δίνει την υποψία ότι κάτι πολύ τραγικό θα ακολουθήσει.

Ένας κόκκινος λεκές στη θάλασσα, όπως τον αγναντεύει ο μοναχός Ιερώνυμος από το μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας στην Αμοργό.Η Κάσι που αναζητά τις παιδικές αναμνήσεις της και θέλει να ξεδιαλύνει το παρελθόν.Ο ανεκπλήρωτος έρωτας,η Αμοργός, το παρόν των ανατροπών...

Η Χρύσα Δημουλίδου καταφέρνει για άλλη μια φορά να κερδίσει τον αναγνώστη.Μια πολύ καλή πρόταση για το καλοκαίρι που προσφέρεται για διάβασμα!

2 σχόλια:

  1. To exo diavasei to vivlio kai pistevo oti den einai apo ta kalitera tis... iparxei ena kentriko 8ema, oraio men alla 3exeilomeno poli.. kata ta alla i grafi tis dimoulidou prosopika m aresei para poli kai ena apo ta pragmata p m eleipsan se auto to vivlio itan i idiaiteri ploki p sini8os sinanta kaneis sta dimiourghmata tis.

    i8lela na rotiso an kaneis diavase to proigoumeno tis vivlio kai ti pistevei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Constantia:
    Προσωπικά είναι το πρωτο βιβλίο της που διαβάζω γι' αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω για το προηγούμενο. Εμένα μου άρεσε πάντωε αυτό το βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή