Σελίδες

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Η Αλκυόνη Παπαδάκη στη Λεμεσό



Πολύ μικρός αποδείχτηκε τελικά ο χώρος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών της Λεμεσού για να δεχτεί τις δεκάδες φίλους της Αλκυόνης Παπαδάκη που συγκεντρώθηκαν εκεί στις 5 Δεκεμβρίου για να παρακολουθήσουν τη παρουσίαση του βιβλίου της :






“αν ήταν όλα… αλλιώς”.


ΑΠΟ ΤΙΣ Ε Κ ΔΟ Σ Ε Ι Σ Κ Α Λ Ε Ν Τ Η


Σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, η Αλκυόνη Παπαδάκη, ξεδίπλωσε την καρδιά της, συνομίλησε με τους αναγνώστες της και απάντησε σε σωρεία ερωτήσεων. Καλοσύνη, αγάπη, θετική ενέργεια. Αυτή είναι η Αλκυόνη Παπαδάκη.



Το βράδυ μετά από ένα ευχάριστο δείπνο που είχαμε τα μέλη της λέσχης ανάγνωσης “Όμιλος Φίλων Βιβλίου” μαζί με την Αλκυόνη Παπαδάκη , είχα την τιμή να την έχω συνοδηγό στο ταξίδι για τη Λάρνακα. Η Αλκυόνη υποσχέθηκε να μου στείλει την ομιλία της και έδωσε το πράσινο φως ώστε να αναρτηθεί στο ιστολόγιο αυτό. Αναμείνατε!









6 σχόλια:

  1. Καταπληκτική δουλειά!Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο παιδια εξαιρετικη προσπαθεια με ποιοτικο αποτελεσμα καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για ένα πανέμορφο βράδυ! Μέσα η ζεστή φωνή της Αλκιόνης Παπαδάκη να μας ταξιδεύει. Έξω να βρέχει. Άν ...αν ήταν όλα αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Νικόλα!
    Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον και την εισήγηση της Παπαδάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας! Τα συγχαρητήρια όμως είναι για την Αλκυόνη, την Κέλλυ, τον Τώνη, τον Παντελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τότε που γνώρισα την Αλκυόνη μέχρι σήμερα που κρατάμε στενή επαφή, κρατώ σαν θησαυρό πολύτιμο κάθε συμβουλή της για το χώρο του βιβλίου, τα δύσβατα μονοπάτια. Να είσαι καλά που αναφέρθηκες στην Αλκυόνη. Της αξίζει. Από τους λίγους στο χώρο που δεν θρέφουν το εγώ τους. κλό βράδυ από τη Νίσυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή